Etusivu » Äänikirjat

Äänikirjat - Äänikirjoja voi kuunnella milloin vain!

äänikirjatÄänikirjat ovat yksi parhaista tavoista nauttia kirjoista.

Kuuntele äänikirjat kätevästi työn ohessa tai siivotessasi kotia. Äänikirjat sopivat hyvin pitkille automatkoille. Äänikirjat ovat myös hyvä vaihtoehto kiireisille ihmisille, joilla ei ole aikaa lukemiseen.

Äänikirjat löydät helposti alhaalta löytyvistä äänikirjapalveluista.

Bookbeat

Bookbeat

Uudet asiakkaat saavat kokeilla BookBeatia 30 päivää maksutta. Bookbeatia on todella helppoa kokeilla.

Rekisteröidy käyttäjäksi Bookbeat.fi -sivustolla ja lataa BookBeat-sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi, joilla äänikirjoja voi kuunnella.

Kokeilujakson aikana voit kuunnella ja lukea niin paljon e-kirjoja kuin haluat ja sinulla on hyvin aikaa tutustua Bookbeatin sovellukseen.

Lopettaessasi tilauksesi kokeilujakson aikana, Bookbeat ei veloita sinulta mitään. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä lopeta tilaustasi Bookbeat veloittaa sinulta automaattisesti seuraavan kuukauden maksun.

Et sitoudu mihinkään ja voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi.

Jos lopetat tilauksen kokeilujakson aikana et voi enää jatkaa kuuntelemista tai lukemista. Tämän takia sinun tulee olla varma, ettet halua enää käyttää BookBeatia ennen kuin irtisanot tilauksesi.

Storytel

  1. Mene tästä osoitteeseen Storytel.com
  2. Klikkaa Kokeile 30 päivää ilmaiseksi -painiketta.
  3. Luo uusi tili ja hyväksy Storytelin yleiset käyttöehdot sekä tietosuojakäytännöt.
  4. Ilmoita maksukorttisi tiedot ja hyväksy palvelun lisäehdot.

Klikkaa Aloita tilaus vahvistaaksesi tilauksesi ja lataa sen jälkeen Storytel-sovellus mobiililaitteellesi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Voit aloittaa palvelun käytön heti.

Jos olet uusi asiakas, etkä vielä aikaisemmin kokeillut Storyteliä, ensimmäiset 30 päivää ovat sinulle veloituksettomia.

Kun olet luonut uuden tilin sinua pyydetään ilmoittamaan maksukorttisi tiedot (Visa tai Mastercard) ja hyväksymään palvelun käyttöehdot ennen kuin voit vahvistaa tilauksen. Uutena asiakkaana saat 30 päivän veloituksettoman kokeilujakson.

Mitä tapahtuu, kun ilmainen kokeilujaksoni päättyy?

Storytel tarjoaa uusille asiakkaille maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana palveluun voi tutustua rauhassa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Jos haluat jatkaa tilaustasi, tilauksesi jatkuu automaattisesti kokeilun päätyttyä ja sinulta veloitetaan ensimmäinen kuukausimaksu.

Tämän jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti 30 päivän välein. Voit päättää tilauksesi milloin tahansa Storytelin verkkosivuilla.

Jos et halua jatkaa tilaustasi ilmaisen kokeilun jälkeen, voit perua tilauksen missä vaiheessa kokeilujaksoa tahansa.

Suosittelemme sinua perumaan tilauksen viimeistään vuorokautta ennen kokeilujaksosi päättymistä. Voit jatkaa palvelun käyttöä kokeilun loppuun saakka riippumatta siitä, missä vaiheessa irtisanot tilauksesi.

nextory

Nextory

Aloita ilmainen kokeilu luomalla tili osoitteessa Nextory.fi

Koejakson aikana voit maksutta lukea ja kuunnella kirjoja Nextoryn valikoimasta. Koejakson ensimmäinen päivä on sama päivä, jolloin luot tilin.

Kun aloitat koejakson, rekisteröit maksutietosi. Siten voit jatkaa lukemista ja kuuntelemista katkotta, jos haluat jatkaa Nextoryn käyttämistä koejakson jälkeen. Kun koejakso loppuu, sinulta peritään maksu tilauksesta, jonka valitsit, kun loit tilisi.

Ellet halua jatkaa Nextoryn käyttämistä ja haluat välttää laskutuksen, sinun täytyy lopettaa tilauksesi viimeistään koejakson viimeisenä päivänä kirjautumalla omille sivuillesi Nextory -sivustolla.

Jos haluat lopettaa tilauksen asiakaspalvelun avulla, sinun täytyy ottaa yhteyttä asiakaspalveluun viimeistään kaksi päivää ennen koejakson viimeistä päivää.

Näet aina seuraavan laskutuspäivän sovelluksesta profiilisi kohdasta "Henkilötiedot" tai "Minun Tilaukseni"-otsikon alta omilla sivuillasi kotisivuillamme. Koejakson viimeinen päivä on päivää ennen laskutusta.

Jos irtisanot tilauksesi ennen koejakson päättymistä, tilauksesi lakkaa välittömästi toimimasta. Mutta muista, että olet aina tervetullut takaisin.

elisa kirja

Elisa Kirja

Tuttu ja turvallinen, kotimainen kirjapalvelu on palvellut suomalaisia ääni- ja e-kirjojen ystäviä jo yli 11 vuotta. Eniten suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja sekä podcasteja. Voit kokeilla maksutta ja lopettaa helposti kun itse haluat. Tilauksessa ei ole sitovaa määräaikaa.

Elisa Kirja ilmainen kokeilu - Miten se toimii?

Luo maksuton Elisa Kirja -tunnus osoitteessa kirja.elisa.fi ja aloita 14 päivän ilmainen kokeilujakso.

Ilmaisen kokeilun aikana voit kokeilla Elisa Kirjan kuukausitilausta rajoituksetta, aivan kuten maksullisenkin tilauksen aikana.

Ilmaisen jakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 €/kk, ellet peruuta tilausta ennen kokeilun päättymistä.

Suomalainen Plus

Suomalainen Plus on e- ja äänikirjapalvelu, joka toimii mobiililaitteellasi.

Ladattuasi Suomalainen Plus -sovelluksen ja aktivoituasi kuukausitilauksen tai lahjakorttisi, pääset lukemaan ja kuuntelemaan e- ja äänikirjoja rajoituksetta.

Löydät Suomalainen Plus -palvelusta laajan valikoiman ilmaisia äänikirjoja unohtumattomista klassikoista suosituimpiin uutuuksiin. Voit kokeilla palvelua 14 vuorokautta veloituksetta.

Kokeiluajan jälkeen Suomalainen Plus -palvelun käyttö jatkuu 16,95€ kuukausihintaan, joka veloitetaan maksukortiltasi automaattisesti. Voit myös halutessasi peruuttaa jatkuvan tilauksen ja ostaa yhden, kolmen, kuuden tai 12 kuukauden etukäteen maksetun lukuaikapaketin Suomalainen.com verkkosivuilta tai myymälästä.

Supla Plus

Supla on Suomen monipuolisin: Täysi äänikirjapalvelu, satoja podcasteja ja isojen radiokanavien suorat lähetykset. Suplassa on koko ajan yksinoikeudella äänikirjoja ja podcasteja, joita et voi kuunnella missään muualla.

Supla Plus ilmainen kokeilu

Suplan uudet tilaajat voivat saada kahden viikon kokeilun. Kokeilun aikana voi kuunnella rajattomasti ilmaisia äänikirjoja.

Huom! Irtisanominen päättää kokeilun saman tien ja et voi tämän jälkeen enää kuunnella äänikirjoja.

Kun ilmainen kokeilujakso päättyy veloitetaan ensimmäinen kuukausimaksu maksukortiltasi.

Jokaisen asiakkaan on mahdollista käyttää kokeilujakso kerran. Mikäli ostaa uutta kokeilujaksoa, ilmoittaa järjestelmä siitä. Voit tämän jälkeen vahvistaa tilauksen, joka alkaa heti maksullisena.

Äänikirjat antavat motivaatiota kotiaskareihin

Mikään ei voita äänikirjan kuuntelemista, kun haluat motivoitua kotitehtäviin.

Äänikirjat ovat loistava motivaatio kotiaskareiden tekemiseen. Pyykkien kuivaaminen tai tiskikoneen tyhjentäminen käy käden kääntäessä, kun uppoudut samalla äänikirjojen ihmeelliseen maailmaan.

Äänikirjoja voi kuunnella samalla kun urheilee

Äänikirjat ovat loistava tapa viihdyttää itseäsi samalla kun harrastat liikuntaa. Ne voivat olla hyvä motivaation lähde ja auttaa sinua pysymään liikkeessä silloinkin, kun tekisit mieluummin jotain muuta.

On kuitenkin muutama asia, jotka on syytä pitää mielessä, kun kuuntelet äänikirjoja kävellessäsi tai juostessasi.

  • Ensinnäkin on tärkeää valita äänikirja, joka sopii vauhtiisi. Jos kävelet, kannattaa ehkä valita kirja, jossa on hitaampi tahti ja vähemmän yksityiskohtia. Jos juokset, kannattaa valita kirja, jossa on nopeampi tahti ja enemmän toimintaa.
  • Toiseksi on tärkeää olla tietoinen ympäristöstäsi. Äänikirjat voivat olla niin mukaansatempaavia, että unohdat helposti, missä olet ja mitä teet.

Muista siis kiinnittää huomiota liikenteeseen, jalankulkijoihin ja muihin esteisiin. Älä myöskään unohda nauttia maisemista. Äänikirjan kuunteleminen voi olla loistava tapa tutustua uusiin paikkoihin tai yksinkertaisesti arvostaa ympäröivän maailman kauneutta.

Äänikirjat voivat auttaa sinua oppimaan uusia asioita

Vaikka rakastaisit oppimista kuinka paljon tahansa, tulee aina päiviä (tai, olkaamme rehellisiä, viikkoja), jolloin viimeinen asia, jota haluat tehdä, on avata oppikirja. Tällaisina päivinä äänikirjat voivat olla loistava tapa oppia uusia asioita ilman, että tunnet työskenteleväsi liikaa.

Ja jos valitset oikean kirjan, saatat jopa huomata nauttivasi kokemuksesta. Kukapa ei rakastaisi hyvän tarinan kuuntelemista?

Olitpa sitten kiinnostunut historiasta, tieteestä tai jostain muusta asiasta, on olemassa äänikirjoja, joiden avulla voit oppia siitä lisää. Kun seuraavan kerran olet liian laiska avaamaan kirjaa, kokeile äänikirjaa. Saatat yllättyä siitä, miten hauskaa on - ja miten paljon opit.

Äänikirjat pitävät mielesi aktiivisena

Ensi silmäyksellä saattaa vaikuttaa siltä, että äänikirjan kuuntelu on passiivista toimintaa, joka ei juurikaan stimuloi mieltäsi.

Mutta meistä, jotka rakastavat käpertyä äänikirjan ääreen, tietävät, miten väärässä tämä ajatus on. Totuus on, että kaikenlaisella keskittyneellä toiminnalla, olipa kyse sitten äänikirjojen kuuntelemisesta, palapelin tekemisestä tai television katselusta, on myönteisiä vaikutuksia aivoihin.

Äänikirjat voivat pitää mielesi aktiivisena ja sitoutuneena niin monin tavoin, aina vireystilan ja luovuuden lisäämisestä keskittymiskyvyn ja muistin parantamiseen. Lisäksi jo pelkkä paikallaan istuminen pidemmän aikaa voi vaikuttaa rauhoittavasti kehoon ja mieleen.

Kun seuraavan kerran haluat viettää laatuaikaa, valitse elokuvasarjojen sijaan äänikirjat ja uppoudu tarinan vietäväksi.

Äänikirjat sopivat täydellisesti ihmisille, jotka rakastavat lukemista mutta joilla ei ole aikaa lukea kirjoja perinteisellä tavalla

Jos olet lukutoukka, joka rakastaa vain uppoutua upeaan tarinaan, mutta sinulla ei ole aikaa istua alas lukemaan, äänikirjat ovat sinua varten.

Kun tarjolla on huima määrä äänikirjoja napin painalluksella, on nyt helpompaa kuin koskaan nauttia suosikkiromaaneistasi ilman, että joudut jättämään töitä väliin tai jättämään päivällisen syömättä.

Ajoitpa sitten ruuhkassa, siivoat kotia tai treenaat kuntosalilla, aina on aikaa kytkeä kuulokkeet ja uppoutua suosikkitarinaan.

Jos siis olet jo innokas lukija, joka etsii uusia tapoja sovittaa kirjallisuutta kiireiseen aikatauluusi, tai jos olet aina halunnut avata yhden rakkaista kirjoistasi, mutta et ole vain löytänyt aikaa, äänikirjat ovat ehdottomasti oikea ratkaisu.